1. feb, 2020

Lieve mensen

Soms heb je een dag met een lach. In contact met mensen die je niet kent, maar waar je het gezellig mee hebt voor een moment.

Ontbijten bij Paul, een gezellig plekje met lekker eten, gaf ons zo een eerste moment. Een geanimeerd gesprek met een oma en opa en hun 1-jarig kleinkind. Ze zat op een hilarische manier een grote boodschap te doen in haar luier en te sjansen met Bart. We moesten er allen hartelijk om lachen. Na een gezellig halfuurtje verruilden we Paul voor de Albert Heijn.

Daar was het een gezellige boel bij de kassa. Bij Ranzijn werd ik aangesproken door een oud-leerling, 'Hé u was mijn docente Nederlands'. We stelden geïnteresseerd wat vragen heen en weer. Eenmaal thuis was het tijd om te wandelen.

Zodra we het bospad opliepen kwamen we de eigenaren van Lizzy, Jill en Sophie tegen. Met z'n vieren liepen we een grote ronde. De honden renden samen als dolle om ons heen. Al pratende kwam ik erachter dat zij een mega leuk online bedrijfje heeft Maison Flower. Bloemen in mooie doosjes. Hoe leuk is dat! Na een gezellige wandeling keerden we weer terug naar huis.

Gezellig die onverwachte 'even' contacten. Het zonnetje gaf nog snel een straaltje om de ochtend nog warmer af te sluiten.

Straks lekker rommelen in huis, bloemen en planten gekocht die allemaal een plekje willen. Eveliene komt zo thuis, ze heeft een prachtige tatoe laten zetten. Rik komt vanavond weer thuis, altijd fijn als het thuis compleet is.

Gewoon even een impressie van de dag. Genieten van wat op ons pad komt, het schonk ons een brede lach.❤