6. jul, 2020

Ik heb mijn dag niet

Net een halfuur bezig geweest om in te loggen op gezondheidnet, daar zou ik dan mijn uitslag kunnen vinden van mijn darmonderzoek. Helaas is dit niet gelukt, #@# digi ook.
Ik zou om kwart voor vier gebeld worden, had het antwoordapperaat mij verteld, maar nadat ik een uur had gewacht en de telefoon opnam, ging er iets verkeerd. Uiteraard word je dan niet meer gebeld. Dus ik nog een keer het menu doorgelopen.
Ik word nu over 1 uur teruggebeld. Weer wachten. Vandaar dat ik het online probeerde. Niet dus. Dus dan maar weer een uur wachten, ik hoop dat zowel ik als de assistente goed opneemt. Anders wordt het morgen weer terugbellen.

Ik denk dat ik op een andere dag meer geduld zou hebben gehad, maar vandaag heb ik erg veel hoofdpijn. Vanmorgen moest ik regelen dat mijn manuscript toch nog professioneel wordt nagekeken. Vannacht werd ik al wakker van de hoofdpijn en ik denk dat het een beetje veel stress was bijelkaar.

Maar goed, ik slik maar weer een extra pilletje en wacht dan opnieuw rustig af. Over mijn boek geen zorgen meer, dat is over twee weken nu echt wel foutloos. Tenmiste iemand die aan mijn boek verdient🥴😂

Schrijven helpt altijd, net als wandelen. Alleen vandaag niet. Het regende zo hard dat zowel Zaza als Ollie rechtsomkeert gingen. Ze wachtten druipend voor de deur. Nu liggen ze naast me onder een dekentje, heerlijk ontspannen, ik kruip er maar naast, denk ik.