11. aug, 2020

9 oktober is de datum

Eindelijk is het zo ver, ik kan met zekerheid zeggen dat mijn boek 9 oktober wordt gelanceerd! Het was een spannende tijd, het corrigeren had nog best wat voeten in de aarde, maar dankzij Lydia is het helemaal gelukt.

Het is fijn intuïtief schrijven, maar soms wat ver van de werkelijkheid vandaan. De prachtige taal wordt in mijn fantasie soms nog mooier, in letters en leestekens die nog niet bestaan. Maar gelukkig zijn er pragmatische mensen. Hoewel ik het heel belangrijk vind om correct te schrijven, vind ik de body in het verhaal ook erg belangrijk en daar blijf ik dus vaak in steken.

Maar het gaat nu dus echt gebeuren. ik mag de wereld uitnodigen, toelachen, verwelkomen, iedereen mag mijn schrijven in ontvangst nemen en tot zich nemen. Weer een stukje dichterbij jou. Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad en dat heb ik nog steeds, dat ik een buitenstaander ben. Door mijn schrijven weet ik dat er veel mensen zijn met dit gevoel. We zijn niet alleen, we zijn niet vreemd, we zijn niet anders, maar wel heel bijzonder. Ieder van ons op ons eigen manier. Onze zielen raken elkaar en versmelten.

Nog even en je bladert door me heen. Ik leg mij in jouw handen, ik laat je aan mij laven in de hoop dat je herkent, jij je gehoord voelt en gezien. We zijn hier samen, allemaal uniek en zo heel bijzonder.